пʼятницю, 8 січня 2021 р.

Таро як джерело оптимальних рішень

А зараз - про езотеричну мудрість і про Таро як джерело оптимальних рішень. По-перше, рекомендую записуватися до мене на річний розклад, адже саме зараз (у період від Йолю до старого Нового року) можна найкраще спланувати свій маршрут руху і формат взаємодії з реальністю.

Чому саме до мене? Як мінімум з трьох причин: 

1) я вивчаю і активно практикую Таро з осені 2017 року, коли настав був час знайти відповіді на чималу низку запитань, до більшості з яких категорично бракувало звичайної інформації, а гострота і критичність цих запитань для мене не лишали часу на сумніви і вмикнули шалений турбонаддув на моторі мого навчання і практики, що однозначно сприяло результатам;

2) мені з самого початку пощастило знайти правильного тренера у цій непростій справі, а його стаж в езотериці, системний підхід до справи і тверезий погляд на речі дали змогу уникнути більшості помилок новачків і чітко відділити головне від другорядного;

3) на цьому наголошу особливо і окремо - я ніколи не намагаюся сподобатися клієнту і штучно "приколисати", а натомість надаю перевагу пошуку правдивих відповідей на поставлені запитання, виходячи з інформації, котру видають практику карти на раціональному та інтуїтивному рівнях.


Третій пункт щойно наведеного міні-переліку означає те, що марно йти до адекватного таролога за тим, аби просто почути те, що хочеться чути, мотивом має бути пошук найкращого рішення. Прийняття останнього завжди є і лишається священною прерогативою власне клієнта, адже принцип особистої відповідальності є наріжним (як і свобода вибору).

Саме тому Таро-прогноз - не пророцтво, а картина найімовірніших варіантів, до яких можна правильно підготуватися або взагалі змінити хід подій (за наявності відповідних знань, умінь і сили волі). Але ще частіше карти допомагають людям розібратися із власним минулим і сучасним, адже там теж вистачає загадок.

У нинішньому "розчаклованому" світі вдосталь скептиків, котрі вірять лише в матерію та у E = емце квадрат, проте той, хто стикався на практиці з езотеричними джерелами знань і з мантичними системами зокрема (однією з яких є Таро) - знає на власному досвіді, як добувається і часто потім підтверджується інформація, котру ніяк добути іншими способами.

Проте корисність діалогу з тарологом напряму залежить не лише від підготовленості практика, а й не меншою мірою від того, наскільки точні запитання ставить клієнт і наскільки він здає собі справу в тому, що той, хто запитує - має бути готовим чути відповідь, яка далеко не завжди є приємною.

Тож це заняття для відважних, але ви завжди можете розраховувати на повагу, конфіденційність та спокійний підхід до справи із мого боку. 

Працюю завжди за повною передоплатою задля уникнення будь-яких непорозумінь та підтримання взаємно високого рівня мотивації. Ціна обговорюється індивідуально.

Також є декілька тем, які я не розглядаю, але зазвичай про них ніхто і не запитує. 

Окрім найактуальнішого нині річного розкладу, є також безліч інших.

Для запису на віртуальний прийом - пишіть на мейл gycel86@gmail.com

Максим Солодовник

Немає коментарів:

Дописати коментар